<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1602185&amp;fmt=gif">

Is uw organisatie klaar voor de energietransitie?

HELEXIA_Logo_RVB_080419-1
640px-Ethias_logo.svg

Ontdek hoe Ethias & Helexia de energietransitie van uw organisatie kunnen realiseren

De energietransitie is een essentiële stap om de almaar stijgende energiekosten en de gevolgen van de klimaatverandering drastisch terug te dringen. Om een duurzame toekomst te garanderen, moeten we overschakelen naar ecologisch verantwoorde energiebronnen. Nieuwe energiemaatregelen zijn nu een realiteit waar elke organisatie rekening mee moet houden. 

Daarom slaan Ethias Services nv en Helexia Belgium de handen in elkaar om lokale besturen strategisch te begeleiden.  Samen met u zetten we de nodige stappen om uw energietransitie in de best mogelijke omstandigheden uit te voeren. 

infos.helexia.greenhubfsVotlalia, pionnier des enr
Zet de stap naar duurzame energie
20200902_122157

Bouw samen met Ethias & Helexia aan een duurzame toekomst 

Wat is de filosofie achter deze samenwerking? Het is eenvoudig: het potentieel van uw energiebesparing volledig benutten en duurzame meerwaarde creëren voor uw organisatie. Door onze expertise en ervaring te verenigen, kunnen we u optimaal ondersteunen in elke essentiële fase van uw project. Wij staan garant voor professionele en uitgebreide begeleiding, zodat u het maximale haalt uit uw energietransitie.  

Wij transformeren de soms onzekere en enge perceptie van de energietransitie in enthousiasme en wilskracht om zelf actie te ondernemen. Hernieuwbare energiebronnen zijn beschikbaar, betaalbaar én betrouwbaar.  

Helexia, partner voor uw energietransitie

Als ESCO, Energy Service Company, biedt Helexia duurzame energieoplossingen op basis van uw ecologische en economische doelstellingen. Al meer dan 10 jaar ondersteunen we klanten in alle fasen van een transitieproject.

Helexia gaat 100% voor een end-to-end aanpak en ontzorgt u op alle vlakken:

- Accurate meting en analyse van uw energieverbruik
- Strategisch plan van aanpak
- Implementatie van energieoplossingen
- Energiemonitoring en uitgebreide onderhoudsservices
- …

Bovendien kan Helexia optreden als derde investeerder. Zo staan we in voor de volledige financiering van uw transitieproject. U blijft gefocust op uw kernactiviteiten en Helexia zorgt voor alle nodige bouwstenen om uw energietransitie te realiseren.

Zet de stap naar duurzame energie
20211118_085516

Klaar voor de eerste stap richting duurzame energie? 

Ethias Services nv en Helexia vormen uw bedreven gesprekspartner en bieden u een antwoord op al uw energievraagstukken.

Met uw gedrevenheid en onze knowhow maken we samen de overstap naar een duurzame energietoekomst.


Laat uw gegevens vrijblijvend achter in het formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

HELEXIA_Logo_RVB_080419-1
640px-Ethias_logo.svg

De gegevens die u hier achterlaat worden verzameld door Helexia Belgium. Door het formulier in te vullen stemt u ermee in dat Helexia contact met u kan opnemen over diensten met betrekking tot energietransitie. Voor meer informatie, gelieve ons privacybeleid te raadplegen.